blank

FIZETÉS

Kedves Vásárlóink webáruházunkban a következő fizetési módok közül választhatnak:

 

Utánvétes fizetési mód – ebben az esetben a csomag átvételekor a futárnak, vagy az Ön által kiválasztott csomagponton fizetheti ki a rendelését. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ebben az esetben bankkártyával is kifizetheti a megrendelt csomagot, könyveket az átvételkor.

Bankkártyás fizetés online – Barion szolgáltatón keresztül

Ezt a fizetési módot annak célszerű választani, aki nem szeretne a csomag átvételekor készpénzzel bajlódni és mindig magánál tartani bizonyos mennyiségű pénzösszeget. Ebben az esetben közvetlenül  honlapunkon, a rendelés során online fizethet a bankkártyája segítségével. Az Ön bankkártyája adatai nem jutnak el hozzánk, mivel a tranzakciót a Barion Payment Zrt. biztosítja.

 

SZÁLLÍTÁS

A webáruházunkban leadott rendeléseket minden esetben a Magyar Posta Zrt. – MPL segítségével kézbesítjük. A következő kézbesítési módok közül választhatnak:

Házhoz kézbesítés – Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Kézbesítés PostaPont átvételi pontokra – A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. PostaPontok listája (N oszlop) A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges. Időérzékeny küldemény esetén különösen kedvező, hogy 179 postára – külön díj felszámítása nélkül – szombaton is kiszállításra kerülnek a csomagok, így akár a pénteki munkanapokon, 1 munkanapos időgaranciával feladott csomagok szombati átvétele is biztosított ezeken a helyszíneken.

Kézbesítés csomagautomatába – Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag árufizetés szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.

Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Vásárlás 0-15000,- Ft értékig Utánvét díja Összesen
Utánvétes fizetés esetén 1 200 Ft 250 Ft 1450 Ft/csomag
Bankkártyás fizetés esetén (online) 1 200 Ft 0 1200 Ft/csomag
 

 

Vásárlás 15000,- Ft felett

 

 

Utánvét díja

 

 

Összesen

Utánvétes fizetés esetén 0 Ft 250 Ft 250 Ft/csomag
Bankkártyás fizetés esetén (online) 0 Ft 0 Ft 0 Ft/csomag