Kedves Vásárlónk!

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzunk és ismertessük Önökkel újonnan létrehozott vállalkozásunkat. Hogy miért is indítottuk el a családi vállalkozásunkat? Erre a válasz nagyon egyszerű, a könyvek szeretete. Az olvasás, véleményünk szerint még mindig egy igazi kikapcsolódás, mely nyugalommal tölt el bennünket és igazán jó szórakozást nyújt.

Ugyan az internet világában már nagyon széles körben elérhetőek különböző tartalmak és ez sok esetben nagyon hasznos is lehet, de a nyomtatott könyv illatát és kézbevételét sosem helyettesítheti semmi. Természetesen ne feledkezzünk meg arról sem, hogy egy jó könyvet kapni, vagy ajándékozni valóban izgalmas dolog.

Ennek tudatában elhatároztuk, hogy leendő Vásárlóinknak igyekszünk a magyar könyvkiadók által forgalmazott könyveket, kiadványokat webáruházunk segítségével bebiztosítani

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy nem tudunk versenybe szállni a nagykereskedőkkel és könyvforgalmazókkal sem, de nem is ez a célunk. Igyekszünk a lehető legkedvezőbb árakat biztosítani kedves Vásárlóink számára és a megrendelt könyveket, lehetőség szerint a legrövidebb időn belül elküldeni. Mindnyájan tapasztalhatjuk a rengeteg félrevezető, sok esetben hamis információk áradatát a különböző internetes felületeken, webáruházakban, közösségi oldalakon. Nem vagyunk hívei az álcázott, nem valós akcióknak, a valótlanul feltüntetett és áthúzott akciós árak megjelenítésének. Ezen praktikák nagy része köztudottan nem felel meg a valóságnak, csupán marketingfogásról van szó. Ezeket a megoldásokat mi teljes mértékben elutasítjuk. Lehetőség szerint inkább megpróbáljuk úgy beállítani az eladási árakat, hogy az még elfogadható legyen a vásárlók részére, viszont kedvezőbbek legyenek egyéb áruházak kínálatainál, amennyire ez lehetséges.

Kérjük leendő Vásárlóinkat, forduljanak hozzánk bizalommal és mi mindent megteszünk az elégedettségük és kényelmük érdekében!

 

Köszönettel:

Vicze Klaudia E.V.

Az űrlap segítségével is küldhet nekünk üzenetet: