Loading cart contents...
155 fagylalt és jeges desszert
Bártfai László: 155 fagylalt és jeges desszert – A csokoládéparfétól a citrom szorbeten át a vaníliafagylaltig
Nemcsak a nyári melegben fogyasztunk fagylaltot, hanem akár a legnagyobb kinti fagy idején is jólesik egy kis hideg desszert. Könyvünkben igen széles választékot kínálunk a klasszikusnak számító tejes és vizes fagylaltoktól a szorbet és parfé recepteken át a sütés nélkül elkészíthető hideg habos finomságokig.
Szerző | Bártfai László |
---|
530 Ft
További információk
Szerző | Bártfai László |
---|---|
Kiadó | Holló és Társa |
kiadas | 2010 |
kotes | puhatáblás, ragasztókötött |
terjedelem | 120 oldal |
Kapcsolódó termékek
-
1 140 Ft
-
1 748 Ft
-
1 480 Ft
-
2 584 Ft
-
2 499 Ft
-
3 420 Ft
-
1 505 Ft
-
2 195 Ft
-
4 096 Ft
-
2 272 Ft
-
1 634 Ft
-
1 140 Ft