A gazdagok összeesküvése

Robert T. Kiyosaki: A gazdagok összeesküvése

GAZDAG PAPA: A GAZDAGOK ÖSSZEESKÜVÉSE, A PÉNZ 8 ÚJ SZABÁLYÁBAN Robert Kiyosaki megosztja olvasóival a globális gazdaságról vallott nézeteit; egyszersmind felfedi, miért érzik egyre többen veszélyben magukat ezekben a zűrzavaros időkben. Megoldásokat kínál pénzügyi problémáinkra; elmagyarázza, hogy mi okozta napjaink gazdaságának kaotikus állapotát, mint ahogy azt is, miként lehetne enyhíteni a bajokon. A GAZDAGOK ÖSSZEESKÜVÉSE: A pénz 8 új szabálya rámutat, hogy ami sokak számára a lehető legrosszabb időszaknak tűnik, valójában kiváló lehetőséget teremt arra, hogy befektessünk pénzügyi műveltségünkbe.

“Az MBA kurzusok, amikre jártam, nem arra készítettek fel, hogyan törődjek a saját életemmel, hanem arra, hogy miként törődjek valaki másnak a vállalkozásával.”
-Laura Scottsdale, AZ

“Ha nem ismered a szabályokat, MINDIG veszíteni fogsz, bármennyit is játszod ugyanazt a játékot.”
– Giachino, Lawrenceville, GA

“A változásnak, amiben tényleg hihetünk, belülről kell jönnie.”
– Jeffrey Grass Lake, MI

A KÖTET ROBERT KIYOSAKI ELSŐ INTERAKTÍV KÖNYVE ALAPJÁN KÉSZÜLT

Robert Kiyosaki, a Gazdag papa, szegény papa – minden idők legsikeresebb személyes pénzügyi tanácsadó könyve – szerzője ebben a könyvében egy egészen új, innovatív megközelítést alkalmaz. A könyv kézirat formában, fejezetről fejezetre, már korábban megjelent az Interneten. Az olvasók – mindazok, akik saját életükre a gyakorlatban is alkalmazták Gazdag Papa tanításait, és azok is, akik nehézségekkel néznek szembe napjaink nyugtalanító gazdasági időszakában – részt vehettek az írás folyamatában, visszajelzést adva a szerzőnek. Ez a kiadás ennek az interaktív munkának lett a gyümölcse, így lényegre törő olvasói megjegyzéseket tartalmaz.
Robert Kiyosaki pénzügyi műveltségre intő szavait emberek milliói olvasták világszerte. A GAZDAGOK ÖSSZEESKÜVÉSE az első olyan, valóban interaktív vállalkozás, amely során emberek milliói – bárhol a világon – kifejthették gondolataikat, és visszajelzést adhattak Robertnek az Interneten keresztül, miközben ő fejezetről fejezetre haladt a könyv megírásával.

Szerző

Robert T. Kiyosaki

Cikkszám: 9789639730175 Kategóriák: , ,

2 452 Ft

További információk

Szerző

Robert T. Kiyosaki

Kiadó

Bagolyvár Könyvkiadó

kiadas

kotes

puhatáblás, ragasztókötött

terjedelem

287 oldal