A konyhafőnök vallomásai

Anthony Bourdain: A konyhafőnök vallomásai – Mi zajlik a kulisszák mögött?

Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok? Hogyan főzzünk úgy, mint a nagyok? Mitől profi egy séf? Anthony Bourdain világszerte bestsellerré vált könyve egyszerre vendéglátó-ipari oknyomozás, önéletrajz, krimi és receptkönyv, amelyben – sok egyéb mellett – a fenti kérdésekre is választ kapunk. De mi is ez a könyv?

Háromszázhetven oldalnyi professzionális szakácsművészet, káromkodás, tesztoszteron és narkó. Kalandfilm konyháról konyhára. Túlélőkalauz étterembe járóknak. Tisztelgés a vendéglátás zsoldosai előtt, akiknek mindig csak egy dobásuk van: a következő. Ha elképzeli az éttermet, ahol a konyhán Jack Kerouac, Quentin Tarantino, Hunter Thompson és Tom Wolfe készíti önnek a vacsorát, megtudja, miről is szól ez a könyv

Szerző

Anthony Bourdain

Cikkszám: 9786155285622 Kategóriák: , , ,

3 970 Ft

További információk

Szerző

Anthony Bourdain

Kiadó

Tericum Kiadó

kiadas

2019

kotes

keménytábla, védőborító

terjedelem

362 oldal