Az eredményes kiválasztás kézikönyve

Mark Horstman: Az eredményes kiválasztás kézikönyve

“A munkatársfelvétel a vezetők legfontosabb feladata. Ez a könyv 280 oldalban mindent elmond ahhoz, hogy jól csináld.

Hosszú távon minden az embereken múlik. Minden szervezet minden eredményét emberek érik el. Nem az algoritmusok, a felszerelés, a szoftverek, a kereskedelmi modellek, a költségmenedzsment vagy a magas minőség hozzák a sikert – hanem az emberek.

Ha a szervezet sikerét az emberek hajtják előre, akkor az arról való döntés, hogy ki csatlakozhat a szervezethez, a legfontosabb döntés, amelyet a szervezetben meghoznak. És ezeket a döntéseket nem a vezérigazgató hozza meg, hanem az egyes vezetők.

A kiválasztás a legfontosabb dolog, amit csinálunk, de nem végezzük túl gyakran. Mivel a kiválasztás ilyen fontos, és ennyire ritkán végezzük, ezért világos, bizonyítékokon alapuló, pontosan leírt eljárásra van szükségünk a mikéntjére vonatkozóan. Lépésről lépésre. Részletekbe menően. A könyv ezt nyújtja.

A szerző, Mark Horstman és csapata az előző 25 évben menedzserek ezreivel dolgozott együtt. Olyan cégeknél segítettek menedzsereket, felső vezetőket az eredményes menedzsment és felvételi folyamatok felé, mint az Apple, a General Motors, a Daimler, az Amerikai Jegybank, az USA Igazságügyi Minisztériuma, a Workday vagy a Morgan Stanley.”

Szerző

Mark Horstman

Cikkszám: 9786158206631 Kategóriák: , , ,

4 912 Ft

További információk

Szerző

Mark Horstman

Kiadó

Onlife (The Underground Agency Kft.

kiadas

kotes

füles, kartonált

terjedelem

286 oldal