Az isteni formula – Einstein utolsó üzenete

José Rodrigues dos Santos: Az isteni formula – Einstein utolsó üzenete – Einstein utolsó üzenete

Az Egyiptomi Múzeum lépcsőjén, Kairó kellős közepén, Tomás Noronhát megszólítja egy vadidegen nő. A neve Ariana Pakravan, iráni, és nála van egy régi, kiadatlan kézirat másolata. Ezen egy furcsa cím és egy rejtélyes vers áll.

A váratlan találkozás életveszélyes kalandokba sodorja Tomást, amelyek során belekeveredik az iráni nukleáris válságba és az Albert Einstein legfontosabb, ám befejezetlen tudományos felfedezése körüli bonyodalmakba.

Egy szerelmi történet, egy árulás, egy könyörtelen hajsza, egy spirituális keresés során jut el az olvasó minden idők legmisztikusabb felismeréséig. A regény a legfrissebb és leghaladóbb szellemű fizikai, kozmológiai és matematikai felfedezéseken alapszik. Az isteni formula megdöbbentő utazásra invitálja az olvasót; az úti cél az idők kezdete, az univerzum lényege, az élet értelme.

„Nem egészen három hónap leforgása alatt J. R. d. Santos Az isteni formula című regénye az év bestsellere lett olyan szerzőket megelőzve, mint Dan Brown vagy Paulo Coelho, akinek szintén 2006-ban jelent meg az első műve a spanyol piacon.”
Jornal de Notícias, Portugália

„A regény bővelkedik ötletekben. Kellően misztikus és magával ragadó ahhoz, hogy világsiker legyen.”
Il Messagero di Roma, Olaszország J. R. dos Santos

Szerző

José Rodrigues dos Santos

Cikkszám: 9789630961479 Kategóriák: , , ,

3 690 Ft

További információk

Szerző

José Rodrigues dos Santos

Kiadó

Kossuth Kiadó

kiadas

kotes

keménytábla, védőborító

terjedelem

509 oldal