Élő ételek könyve

Lénárt Gitta: Élő ételek könyve – Lúgosítás természetesen

Az élő – azaz nyers, 43 ºC fölé nem hevített – ételek fogyasztását ajánló új táplálkozási irányzat egyre növekvő népszerűségének oka elsősorban az azzal járó életmódváltozás áldásos hatásában rejlik. A hőkezeletlen, magas energiájú növények és gyümölcsök olyan „energiabombát” jelentenek szervezetünk számára, amely biztosítja egész napi aktivitásunkat. Növekszik koncentrációs képességünk, fizikai teljesítményünk, eltűnnek a gombás megbetegedések, bőrünk élővé, tisztává válik. Természetesen mindezek mellett ha igényünk van rá, ehetünk főtt ételeket is. A fontos az, hogy minél több friss zöldséget és gyümölcsöt fogyasszunk, s ezt nagy örömmel, megelégedettséggel tegyük! Ebben nyújt segítséget ez a Magyarországon úttörő könyv.

Szerző

Lénárt Gitta

Cikkszám ISBN: 9789632910598 Kategóriák: , , ,

3 200 Ft

További információk

Szerző

Lénárt Gitta

Kiadó

Bioenergetic Kft.

kiadas

2016

kotes

cérnafűzött, keménytáblás

terjedelem

188 oldal