Gasztronómiai szótár – Olasz-magyar, Magyar-olasz

: Gasztronómiai szótár – Olasz-magyar, Magyar-olasz – Olasz-magyar, Magyar-olasz

– Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként
– Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
– Függelék: olasz és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
– A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.

Cikkszám ISBN: 9789637460661 Kategóriák: , ,

2 272 Ft

További információk

Kiadó

Grimm Könyvkiadó

kiadas

2008

kotes

puhatáblás, ragasztókötött

terjedelem

96 oldal