Gasztronómiai szótár – Spanyol-magyar, Magyar-spanyol

Barrera y Vidal; Schoonheere; Kerndter -Dorogman: Gasztronómiai szótár – Spanyol-magyar, Magyar-spanyol – Spanyol-magyar – Magyar-spanyol

– Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként
– A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
– Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
– Függelék: spanyol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről

Szerző

Barrera y Vidal; Schoonheere; Kerndter -Dorogman

Cikkszám ISBN: 9789637460678 Kategóriák: , ,

2 272 Ft

További információk

Szerző

Barrera y Vidal; Schoonheere; Kerndter -Dorogman

Kiadó

Grimm Könyvkiadó

kiadas

2009

kotes

puhatáblás, ragasztókötött

terjedelem

102 oldal