Gasztronómiai szótár – Spanyol-magyar, Magyar-spanyol
Barrera y Vidal; Schoonheere; Kerndter -Dorogman: Gasztronómiai szótár – Spanyol-magyar, Magyar-spanyol – Spanyol-magyar – Magyar-spanyol
– Összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 3000 fordítással irányonként
– A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
– Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
– Függelék: spanyol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
Szerző | Barrera y Vidal; Schoonheere; Kerndter -Dorogman |
---|
2 272 Ft
További információk
Szerző | Barrera y Vidal; Schoonheere; Kerndter -Dorogman |
---|---|
Kiadó | Grimm Könyvkiadó |
kiadas | 2009 |
kotes | puhatáblás, ragasztókötött |
terjedelem | 102 oldal |
Kapcsolódó termékek
-
1 125 Ft
-
2 584 Ft
-
3 036 Ft
-
1 634 Ft
-
1 512 Ft
-
1 480 Ft
-
1 505 Ft
-
3 762 Ft
-
1 277 Ft
-
1 140 Ft
-
3 420 Ft