Gazdag fivér – Gazdag nővér

Robert T. Kiyosaki: Gazdag fivér – Gazdag nővér

KÉT ÉLET, KÉT ÉLETÚT
Együtt, majd külön, azután újra együtt, miközben egy báty és húga felfedezik az élet gazdagságát. A Gazdag fivér, gazdag nővér egy olyan könyvben egyesíti Robert Kiyosaki és testvére, Emi Kiyosaki (tiszteletreméltó Tenzin Kacho) életének inspiráló és igaz történetét, amely meg fogja erősíteni hitedet a céltudatosság hatalmában, a cselekvés fontosságában, valamint abbéli képességedben, hogy egy gazdag élet keresése közben leküzdd az akadályokat.
Az Egyesült Államok 1962-ben felrobbantott egy atombombát tíz mérföldnyire a déli-csendes-óceáni Karácsony-sziget partjaitól. Attól a pillanattól kezdve két ember, akik ugyanazon szülők gyermekeként látták meg a napvilágot ugyanabban a háztartásban, s ugyanazon gyermekkori élményeken osztoztak, gyökeresen különböző utakon találták magukat Isten, a pénz és a boldogság felé. Robert ismert vállalkozó, író és a pénzügyi műveltség tanítója lett, míg Emiből mélyen áhítatos buddhista apáca, író és spirituális tanító vált.
Életük Hawaii Nagy-szigetéről elragadta őket a vietnámi Cam Ranh-öbölbe, Haight-Ashbury hippi kommunáiba és egy indiai kolostorba, magánjellegű találkozásokig dr. R. Buckminster Fullerrel, egy ülőhelyig Őszentsége a dalai láma lábainál, hogy végül újra együvé sodorja kettőjüket. Robert a háborúban került szembe a halállal, Emi pedig a rák formájában nézett farkasszemet vele. Számos kockázatot vállaltak, hibákat követtek el, kijárták az élet iskoláját, és ráleltek a maguk igazságára. Felfedezték a békét, a boldogságot és a gazdagságot, ami abból fakad, hogy a számukra rendelt életet élik, a nekik rendelt módon. E könyv ösztönzést fog nyújtani neked saját életpályád során, miközben a saját igazságaidat, életcélodat és a gazdagsághoz vezető utadat keresed – mind anyagi, mind spirituális értelemben –, hogy maradéktalanul kiélvezhesd az élet bőségét, amely számodra… és mindnyájunk számára rendeltetett.

A boldogsághoz számos út vezet…

Emi Kiyosaki

“Én a békének és a megvilágosodásnak, az értelem és az elégedettség keresésének szenteltem az életemet…”
“Amikor szembesültem a rákkal és a szívbetegséggel, először ismertem fel, hogy a pénz – vagy annak hiánya – nem csupán az élet minőségére van kihatással… hanem magára az életre is.”
“Robertben egy olyan férfit láttam, aki rálelt a hivatására. Olyan embert, aki lehetőségeket lát ott, ahol mások akadályokat… s aki viszonzásul tanítja a világot.”

Robert Kiyosaki

“Az én életem mindig is az üzletről és arról szólt, hogy pénzügyekre tanítsam az embereket… e lézerélességű fókusz olykor minden mást elhomályosított…”
“Amikor újra felvettem a kapcsolatot Tenzinnel, ráébredtem, hogy egy gazdag életnek két mérlege van… egy pénzügyi és egy spirituális. Az én pénzügyi mérlegem erőteljes volt – viszont a spirituális mérlegem egészen elhalványult mellette.”
“Egy olyan nőt láttam, aki telve van jósággal, boldogsággal és örömmel. Tudtam, hogy ő rátalált spirituális családjára.”

Szerző

Robert T. Kiyosaki

Cikkszám: 9789639730854 Kategóriák: , ,

2 862 Ft

További információk

Szerző

Robert T. Kiyosaki

Kiadó

Bagolyvár Könyvkiadó

kiadas

kotes

puhatáblás, ragasztókötött

terjedelem

332 oldal