Guinness World Records 2021

Craig Glenday (Szerk.): Guinness World Records 2021

A Guinness Rekordok könyve teljesen átdolgozott és frissített 2021-es kiadása, a legújabb hihetetlen rekordokkal.
· Kelj át a Naprendszeren, s figyeld meg, hogyan kelnek életre a bolygók
· Találkozz bolygónk legcukibb, legbizarrabb, legveszélyesebb és legegzotikusabb teremtményeivel
· Ismerd meg a világ legmagasabb, legalacsonyabb, legszőrösebb és legnehezebb embereit
· Csodáld meg az e-sportok világának legjobb eredményeit és legjobb játékosait
· Tudj meg mindent a világ legsikeresebb és legtöbbet foglalkoztatott színészeiről, zenészeiről, tévés sztárjairól és influenszereiről

Idén egy teljes fejezetet szentelünk a felfedezések történetének, kezdve az első Föld körüli utazással, valamint a felfedezések történetének bemutatásával. Sikerkönyvünkben ezernyi lenyűgöző adat található a legkülönbözőbb témákban, melyek segítségével utazást tehetünk fantasztikus világegyetemünkben. Tanácsadóink és szakértőink egyre bővülő tábora dolgozott azon, hogy minél jobban megismertessék velünk a minket körülvevő világot. Csatlakozz hát te is hozzánk ezen a 12 rekordokkal teli fejezeten keresztül ívelő látványos utazáson:

Készítettünk egy válogatás az elmúlt 12 hónapban elfogadott új rekordok legjobbjaiból is. De ne csak olvass róluk: próbálkozz meg te is valamilyen mutatvánnyal, amivel úgy gondolod, esélyed lehet bekerülni a rekordok könyvébe. Ha szeretnél a szerencsés kevesek közé kerülni, lapozd fel Az óra ellen c. fejezetet, s lehet, hogy már a jövő évi kiadványunkban ott találod a neved!

Inspiráció gyanánt olvasd el írásainkat a Guinness World Records Hírességek csarnokának legújabb tagjairól, köztük az igazi Nemo kapitányról, aki megjárta minden óceán legmélyebb pontját, a bátor emberi jogi aktivistáról, aki életét kockára téve igyekszik jobbá tenni a világot, vagy a milliárdos tiniről, aki egy vagyont keresett a Fortnite játékkal.

Szerző

Craig Glenday (szerk.)

Cikkszám: 9789634069850 Kategóriák: , , ,

6 552 Ft

További információk

Szerző

Craig Glenday (szerk.)

Kiadó

Gabo Kiadó

kiadas

kotes

kemény kötés

terjedelem

256 oldal