Isten haragja

José Rodrigues dos Santos: Isten haragja – Ha az Al-Kaida megszerzi az atomfegyvert…

Ha az Al-Kaida megszerzi az atomfegyver…..
José Rodriguez Santos negyedik regénye jelenik meg magyarul. Az Isteni formula, A hetedik pecsét és a 638-as kódex nagyszerű szerzőjének új sikerkönyve az iszlám világának és a Korán szövegeinek világába kalauzolja az olvasót. Egy teherautó gördül be késő éjszaka egy Oroszországi nukleáris létesítmény területére. Az őröket meggyilkolják, egy kis csecsen csapat behatol a komplexumba. A betörők két doboz
erősen dúsított uránnal távoznak. Megkezdődik az emberiség legújabb rémálma. A világhírű kriptoanalitikust, Tomás Noronhát keresi meg a CIA Tudományos és Technológiai Igazgatóságának vezetője, hogy fejtse meg azt a kódolt üzenetet, amelyet a CIA az interneten fogott el nemrég. Az üzenetet az al-Kaida küldte e-mailben. Az Isten haragja mai világunkról szól. A benne közölt információk a nukleáris bombákkal, illetve az iszlám fundamentalizmussal kapcsolatban egytől egyig hitelesek. A Korán-idézetek radikális olvasata segít megértenünk az iszlám Fundamentalisták gondolkodását és motivációit. Megtudjuk, kik ők, mit akarnak és milyen komoly veszélyt jelentenek.

A regény hitelességét még inkább alátámasztja, hogy egy volt al-Kaida-tag lektorálta.

Pörgős regény hiteles információval!”
Diário de Notícias, Portugal

José Rodriguez Dos Santos a történetmesélés nagymestere, vibráló realitással magyarázza el az iszlám radikalizmus okait és hatásait.”
Il Messaggero, Italy

Egy történet, amelyben az iszlámról szóló eszmecsere lenyűgöző thrillerré válik […] egy regény a korról, amelyben élünk.”
Metro, Italy

Nagyon aktuális téma gondosan felkutatva […] csavaros történet akciódús és szövevényes thrillerbe ágyazva, amely az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót.”
Jornal de Letras, Portugal


„…José Rodriguez Dos Santos visszavonhatatlanul elnyerte a Bestsellerek Királya címet az Isten haragja című regényével!
Expresso, Portugal

Cikkszám: 9789630970495 Kategóriák: , , ,

3 591 Ft

További információk

book-author

José Rodrigues dos Santos

kiado

Kossuth Kiadó

kiadas

2021

kotes

keménytábla, védőborító

terjedelem

412 oldal