Szokások leendő milliomosoknak

Dean Graziosi: Szokások leendő milliomosoknak

Úgy érzed, hogy egész nap loholsz, mégsem jutsz sehova?
Megnyugtatlak – ezt nem csak képzeled. Gyorsabban mész, mint eddig bármikor, csak épp egy mókuskerékben pörögsz. Mielőtt próbálnád felgyorsítani a lépteidet, győződj meg arról, hogy jó irányba mész, különben hiába lépdelsz szaporábban, csak azt éred el, hogy hamarabb eltévedsz. Ám ha kialakultak a megfelelő szokásaid, elkezdhetsz sprintelni, mert tudni fogod, milyen irányba kell futnod.
Dean Graziosi, a legendás üzleti tanácsadó és vállalkozó megmutatja, hogy juthatunk el jelenlegi élethelyzetünkből oda, ahol igazán szeretnénk tartani. A sikert felépítő bonyolult szerkezeteket lebontva egyszerű recepteket állított össze, amelyeket nehézség nélkül beépíthetünk az életünkbe. Akár vállalkozók, akár alkalmazottak – vezetők vagy beosztottak – vagyunk, nincs másra szükségünk, csak azokra az egyszerű eszközökre, amelyek átalakítják a napi rutinunkat. Ha ezeket megszereztük, fel is tárul a bőség kapuja.
A Szokások leendő milliomosoknak nem képes meghosszabbítani a napokat, de megmutatja, hogyan találod meg a jobbik énedet.
Építsd be a napi rutinodba a “sikerszokásokat”, és hagyj magad mögött mindent, ami visszahúz.
– Keresd meg a “miértet” – vagyis a valódi célt, amely vezérel, és a valódi okot, amely miatt sikeresebb szeretnél lenni.
– Győzd le a téged visszatartó “belső gonoszt”.
– Fedezd fel a produktivitás egyetlen titkát (ami valószínűleg nem az, amire mindenki gondol).
– Tanulj meg hinni saját hatalmas lehetőségeidben – amelyek így végre valósággá válhatnak.
– Dean 30 napos Jobb élet kihívását teljesítve repülőrajtot vehetsz az új életedbe.

A produktivitásról és a teljesítés művészetéről szóló könyv olyan eszközöket ad a kezünkbe, amelyekkel sikeresen felülírhatjuk berögzött szokásainkat, így gyorsabban, célratörőbben elérhetjük a vágyott sikert.

Szerző

Dean Graziosi

Cikkszám: 9789632914909 Kategóriák: , , ,

3 272 Ft

További információk

Szerző

Dean Graziosi

Kiadó

Bioenergetic Kft.

kiadas

kotes

cérnafűzött, keménytáblás

terjedelem

224 oldal