Varázspillangó

Tihanyi Edit: Varázspillangó

A Varázsfelhő folytatása a VARÁZSPILLANGÓ, immár a második tankönyve a gyermekek belső iskolájának. Igen, egy mesekönyv ebben az esetben egy igazi tankönyv tud lenni. Miközben kis hősünk, Soma története immár az ismert érdekfeszítő módon folytatódik, olyan mértékben bukkannak fel az életbölcsességek a könyvben, hogy elsősorban te, mint szülő kell összeszedd magad, hogy képes légy elfogadni, kipróbálni és élni az olvasottakat. Hiszen nekünk, felnőtteknek nem olyan könnyű szívünk szerint élni, mint a kis emberkéinknek.
Bizony a Varázspillangó a felnőttek belső iskolájának is elsajátítandó műve lehet. Ha képes leszel tanítása szerint élni, akkor tudatod garantáltan, feltartóztathatatlanul a Mennyország felé áramlik majd.
Miután elűztük az életünkből Istent, számon kérjük tőle, hogy miért engedi meg a rosszat, közben mi nem engedjük Istent az élethez, nem engedjük szívünk isteni részét, a szeretetet a rosszhoz hozzájutni. Megvonjuk tőle. Nem merjük odaadni a beteg világnak a gyógyszert és csodálkozunk, miért néz olyan rosszul ki. Azt kérdezzük, miért van oly sok gyűlölet, ahelyett hogy azt keresnénk, hova zártuk el a szeretetet?
A szeretet, mint a MINDENEK GYÓGYSZERE, legelőször azon a személyen fejti ki hatását, aki adja és pontosan ezzel hat hosszú távon. Mert a szeretetet adó, szeretet-sugárzóvá válik és ezzel, akár csupasz jelenlétével is átalakítja a rosszat mind önmagában, mind a környezetében.
Ezt tanuljuk meg a VARÁZSPILLANGÓBAN, Soma mindennapi történeteinek varázslatos értelmezéseiből.
Szeretettel Gunagriha

Szerző

Tihanyi Edit

Cikkszám: 9786150035574 Kategóriák: , , ,

4 092 Ft

További információk

Szerző

Tihanyi Edit

Kiadó

Mirella Bless Kft.

kiadas

kotes

kemény kötés

terjedelem

251 oldal