Vilmos és Kate avagy őfelsége, a szerelem

Robin Polakowsky: Vilmos és Kate avagy őfelsége, a szerelem

Katalin Cambridge-i hercegnő szépségétől tíz évvel ezelőtt újra felfénylett a brit korona. Napjainkban pedig, a trónörökösök érkezésével, már nem csak az az érdekes, hogy honnan jött és miért vetekszik már divatdiktátorként is a világ legszebb modelljeivel Diana hercegnő nagyobbik fiának felesége. Hamarosan a korona jövője is az ifjú házaspártól függ majd.
A könyvben egy sokéves, de csöppet sem szokványos diákszerelem története bontakozik ki, kalandos utazásokkal, szakításokkal és új fellángolásokkal.
És ahogy a szerző aprólékos gonddal kibogozza a távolabbi és közelebbi múlt szövevényes szálait, sok minden kiderül arról is, hogy a türkízkékek ruhák és ékszerek, hintók, és királyi mulatságok hátterében miféle drámai, olykor romantikus emberi sorsok rejtőznek.
Közülük alighanem Kate Middleton sorsa és egyénisége a legérdekesebb. Az ifjú hölgy valamivel meghódította előbb Vilmos herceg, utóbb egész Nagy-Britannia szívét. És a könyv végére az olvasó nemcsak a királyi udvar hétköznapi életébe nyer betekintést, hanem arról is meggyőződik, hogy Kate jelleme és képességei alapján mégiscsak több és különlegesebb egy átlagos közrendi lánynál, aki kivárta a szerencséjét…

Cikkszám: 9786155033209 Kategóriák: , ,

1 791 Ft

További információk

book-author

Robin Polakowsky

kiado

Atlantic Press Kiadó

kiadas

2011

kotes

füles, kartonált

terjedelem

166 oldal