Vilmos és Kate

Christopher Andersen: Vilmos és Kate – Királyi románc

A szerző jó ismerője a brit uralkodócsaládnak, több könyve jelent meg a témában – többek között magyarul is (Diana kis hercegei).
Ebből a könyvből Vilmos és Kate életútját ismerhetjük meg, és hosszú kapcsolatuk történetét is, amely korántsem volt zökkenőmentes. Megtudhatjuk, hogy a protokoll szigorú szabályai szerint Kate-nek az eljegyzés nyilvános bejelentéséig láthatatlannak kellett lennie a nagyközönség előtt még akkor is, amikor már bejáratos volt a királyi családhoz, hosszú hétvégeket töltött velük, és közvetlen kapcsolat alakult ki közte, Károly és Kamilla között. Tanúi lehetünk annak is, milyen körülmények között mutatta be Vilmos a nagymamának, Erzsébet királynőnek barátnőjét. Megismerhetjük Kate kissé problematikus nagybácsiját, aki mindenkinek elmesélte, hogyan teremtette le a trónörököst ibizai házában, ahová az álompár nyaralni érkezett.
Christopher Andersen igyekszik reálisan bemutatni azokat a sokszor nem kis nehézségeket, amelyeket a közrendű menyasszonynak és a királyi vőlegénynek le kell küzdenie, hogy saját életét élhesse.

Szerző

Christopher Andersen

Cikkszám: 9789636894719 Kategóriák: , ,

2 862 Ft

További információk

Szerző

Christopher Andersen

Kiadó

Gabo Kiadó

kiadas

kotes

keménytábla, védőborító

terjedelem

364 oldal